F3nix Omsorg i Sävsjö AB

Följ oss :

Fritidsaktiviteter

F3nix Omsorg

Aktivitetshuset

I aktivitetshuset finns utöver vår stora aula en målarverkstad, ett bibliotek, gym och en mindre idrottshall. Här finns också biljardbord och darttavla.
Här kan våra klienter, tillsammans med varandra och/eller med personal utveckla sina kreativa förmågor och få utlopp för sin energi.

I idrottshallen finns pingisbord och utrustning för boxning, innebandy och annan bollsport. Att finna nya, sunda intressen är en viktig del av behandlingen på F3nix Omsorg varvid vi värnar om ett varierat fritidsutbud både inom och utanför behandlingshemmet. På sommaren kompletteras aktivitetshuset med fotbolls- samt volleybollplan utomhus.

Fritidsaktivitet

En dag i veckan erbjuds olika former av fritidsaktiviteter utanför F3nix Omsorg. Detta erbjuds alla klienter som passerat sin första månad i behandling och som deltar aktivt i det obligatoriska veckoschemat. Fritidsaktiviteterna kan vara fysiska men också stimulerande på andra sätt. Därtill finns under veckan möjlighet att gå på NA/AA-möten i närliggande kommuner samt utifrån den individuella planen besöka den lokala kyrkan.


I anslutning till F3nix Omsorgs område finns en stor skog med flertalet motionsslingor som lämpar sig för både promenad och löpning.

Kontakta oss

Hör gärna av dig om du undrar något!

Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv en kort beskrivning kring vad du behöver så kontaktar vi er snarast.

Öppettider
Måndag - fredag
Bankgiro: 520 4466